Miley Cyrus Co-Admin
Mesaj Sayısı : 144 Yaş : 29 Nereden? : Joe'mun yanından İş/Hobiler : Bilgisayar,paylasım,gitar,tv,olmazsa olmazım Hannah Montana Lakap : gulcosh Kayıt tarihi : 03/11/08
| Konu: Gülce Yazım Şiirler Perş. Kas. 06, 2008 5:39 pm | |
| Sevgi Sevgi yumuşaklık demek, Sevgi mutluluk demek, Sevgi Kötülükten uzak bir yer. Sevgiyi paylaşmak gerek Sevgi gönülde oluşan sıcaklık ile başlar, Sevgi mutluluk,sevinç diyarıdır. Sevgi sevinçle başlar gülmekle biter. Sevginin olduğu en çok yer ailedir. Sevgiyi paylaşmak gerek Gülmek sevginin bir parçasıdır. Sevgi eğlenmenin diyarıdır. Sevgi hiç bir şey ile kıyaslanmaz,kıyaslanamaz. Sevgiyi paylaşmak gerek Gülce Köprücü İLKÖĞRETİM HAFTASI Bugün ilköğretim haftası, Bigli,neşe saçıyor her yer. Ne kadar mutlu bütün çocuklar, İlköğretim haftası geldi diye. Bu gün bizim günümüz çocuklar! Bu gün ilköğretim haftası, Şimdi çalışma zamanı,yeni bilgiler öğreneceğiz. İlköğretim haftası demek, Bilgi demek! Bu gün bizim günümüz çocuklar! Kitaplarla dolu her yer, Bilgilerler dolu her yer, Şimdi tam çalışma zamanı. Defterleri ve kitapları çıkarıp çalışalım. Bu gün bizim günümüz çocuklar! Gülce Köprücü | |
|
Niki Süper Moderator
Mesaj Sayısı : 99 Yaş : 28 Nereden? : İstanbul İş/Hobiler : Öğrenci / Müzik, dizi Lakap : Nicki Karakter Seç : Niki Kayıt tarihi : 04/11/08
| Konu: Geri: Gülce Yazım Şiirler Cuma Kas. 07, 2008 2:28 pm | |
| Çok güzeller... Sağolun... | |
|
Miley Cyrus Co-Admin
Mesaj Sayısı : 144 Yaş : 29 Nereden? : Joe'mun yanından İş/Hobiler : Bilgisayar,paylasım,gitar,tv,olmazsa olmazım Hannah Montana Lakap : gulcosh Kayıt tarihi : 03/11/08
| Konu: Geri: Gülce Yazım Şiirler Cuma Kas. 07, 2008 7:29 pm | |
| bir şey değil hepsini ben yazdım | |
|
Heroes Administrator
Mesaj Sayısı : 241 Yaş : 30 Nereden? : İstanbul İş/Hobiler : Müzik, Öğrenci Lakap : Rana Kayıt tarihi : 23/10/08
| Konu: Geri: Gülce Yazım Şiirler Cuma Kas. 07, 2008 7:29 pm | |
| | |
|
Miley Cyrus Co-Admin
| Konu: Geri: Gülce Yazım Şiirler Cuma Kas. 07, 2008 7:30 pm | |
| | |
|