Heroes Administrator
Mesaj Sayısı : 241 Yaş : 30 Nereden? : İstanbul İş/Hobiler : Müzik, Öğrenci Lakap : Rana Kayıt tarihi : 23/10/08
| Konu: Benim Yazımım Şiirler Perş. Kas. 06, 2008 5:11 pm | |
| 1- Kalbimde eski yıllardan kalma anılar var şimdi.. Elimdeyse adını her gördüğümde heycanlandığım rehber.. Gözlerimde,gözlerine bakınca içimin yandığı tek yüz var.. Yanaklarım kuru,ama yaş izleri.. Ve beynimde yaşadığım onca olay.. Acıyor içim,seni her düşündüğümde.. Yanıyor içim,adını her görüşümde.. Lanet ediyor kalbim,seni sevdiğim güne, Bakıyor gözlerim,güzel sandığım o yalan sevgiye..
2- Anlıyorum sevmedin beni.. O gelir geçer kızlara saydın.. Düşünmedinki hiç,görmedin.. Sana yanan bu umutsuz vakayı.. Biliyorum hata ettim, Kaderime uyup kalbimi sana verdim.. Ama alamıyorum geri, Almakta istemiyorum çünkü içinde o rezil sevgi, Sürekli batan o acı, Ve duyduğum o yalan sözler.. Kalsın sende, Kalsın ki canın yansın.. İtiraf et, Sende onlardansın...!!
| |
|
Niki Süper Moderator
Mesaj Sayısı : 99 Yaş : 28 Nereden? : İstanbul İş/Hobiler : Öğrenci / Müzik, dizi Lakap : Nicki Karakter Seç : Niki Kayıt tarihi : 04/11/08
| Konu: Geri: Benim Yazımım Şiirler Cuma Kas. 07, 2008 2:29 pm | |
| Ellerine sağlık reyhan abla... Sağolun... xD | |
|
Miley Cyrus Co-Admin
Mesaj Sayısı : 144 Yaş : 29 Nereden? : Joe'mun yanından İş/Hobiler : Bilgisayar,paylasım,gitar,tv,olmazsa olmazım Hannah Montana Lakap : gulcosh Kayıt tarihi : 03/11/08
| Konu: Geri: Benim Yazımım Şiirler Cuma Kas. 07, 2008 7:29 pm | |
| | |
|
Heroes Administrator
Mesaj Sayısı : 241 Yaş : 30 Nereden? : İstanbul İş/Hobiler : Müzik, Öğrenci Lakap : Rana Kayıt tarihi : 23/10/08
| Konu: Geri: Benim Yazımım Şiirler Cuma Kas. 07, 2008 7:30 pm | |
| Abla deme kız xD Rica ederim xD | |
|